Kentsel Dönüşüm

Teknik Yapı’dan Fikirtepe protestocularına suç duyurusu!

Ekleyen Kasım 22, 2021 No Comments

[ad_1]

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Kadıköy’de düzenlenen Fikirtepe protestosunda  savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.Baretdergisi/ Emlak -İnşaat Haber Merkezi 

Geçtiğimiz günlerde Fikirtepe konut mağdurları eylem yaptı. Eylemde Fikirtepe’de proje yapan bir çok firma için pankart açan protestocular Teknik Yapı için de pankart açmıştı. Buna karşılık açıklama yapan teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım ” protestoda bizde nasibimizi almışız. Fikirtepe’de en iyi niyetle iş yapan, konutları zamanında teslim eden ve kat irtifakını kurarak işe başlayan firma olarak Fikirtepe’d yer aldık. Onlarda sağolsunlar unutmamışlar bizi de tabelaya yazmışlar. Mühim olan orada tabelalarda yer almak değil, Fikirtepe’nin derdinin çözülmesi. Burada bir takım kişilerin farklı niyetle yapmış olduğu hareketlerin ne olduğunu biliyoruz. Onlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduk” dedi. 

DERDİMİZ FİKİRTEPE’DE SORUNLARIN ÇÖZÜLMESİ

Asıl derdimiz Fikirtepe’de sorunların çözülmesi diyen Durbakayım “Fikirtepe’de bir takım beklentiler içine girerek, firmaları hedef alan organizasyon yapılıyorsa etik bir davranış değil. Fikirtepe’nin sorunlarının çözülmesi noktasında hem İNDER olarak hemde firma olarak onların yanındayız” dedi. 

 

Haber: Çiğdem MEN

[ad_2]
Haber Kaynağı www.baretdergisi.com

Leave a Reply