[ad_1]

Yeni Kadıköy Projesini ziyaret eden Sierra Leone Cumhurbaşkanı Dr. Julius Maada Bio ve First Lady Madam Fatima Bio , Projeyi incelediler ve yetkililerden proje hakkında detaylı bilgi aldılar.

Yatırımcılar haricinde yabancı devlet adamlarını da ağırlamaya başlayan Fikirtepe bakanlığın el atmasıyla daha da cazip hale gelmeye başladı. Son olarak 19 Ağustos ta Fikirtepe’ye gelen ve özellikle Yeni Kadıköy Projesini ziyaret eden Sierra Leone Cumhurbaşkanı Dr. Julius Maada Bio ve First Lady Madam Fatima Bio , Projeyi incelediler ve yetkililerden proje hakkında detaylı bilgi aldılar. Projeyi beğenen cumhurbaşkanı ve First Lady, bu tarz projelerin kendi ülkelerinde yapılması için Fortis Sinanlı yetkililerini yatırıma davet ettiler.  

FİKİRTEPE’YE ULUSLARARASI İLGİ

Misafir Cumhurbaşkanından Fikirtepe’ye ziyaret ve Yeni Kadıköy Projesine övgü..
Fikirtepe’de biten star projelerden birisi olan ve Fortis Sinanlı İnşaatın yaptığı Yeni Kadıköy Projesi yatırımcıların gözlerini kamaştırıyor. Fikirtepe’nin gözdesi ve  İstanbul’un ana aksları üzerinde bulunan Yeni Kadıköy Projesi, lokasyon ve kalite olarak  yurt içi olduğu kadar yurt dışından yatırımcıların da dikkatlerini üzerine çekmeye devam ediyor.
  

Fikirtepe ‘de Fortis Sinanlı İnşaat tarafından yapımı tamamlanan Yeni Kadıköy projesinin son ziyaretçisi, Batı Afrika’da bulunan Sierra Leone Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Dr. Julius Maada Bio ve First Lady Madam Fatima Bio oldu.

 Fikirtepehaber.com olarak yetkililerden edindiğimiz bilgilere göre,  Projeyi ziyaret eden konuk Cumhurbaşkanı ve Eşi projeyi çok beğendiler ve Fortis Sinanlı Firması yetkilileriyle görüşerek, Yeni Kadıköy Projesi gibi projelerin kendi ülkelerinde de yapılmasını istediler. 

 Fikirtepe Yeni Kadıköy Projesine 19 Ağustos tarihinde gelen  Sierra Leone Cumhurbaşkanı ve First Lady çeşitli temaslarda bulunduktan sonra bugün Türkiye’den ayrıldılar.

 

[ad_2]
Haber Kaynağı www.baretdergisi.com

Leave a Reply