[ad_1]

Son dönemde kurdukları Yeni Fikirtepe Derneğiyle faaliyet gösteren Başkan Engin Akgüzel’in Müteahhitlerle imza toplama karşılığı Komisyon aldığının belgesi ortaya çıktı..
 

Fİkirtepehaber’den Hakan Yılmaz’ın haberine göre; Fikirtepe Halkının çoğunun varlığından bile haberi olmadığı. Tabandan destek alamayan bazı Fikirtepe Derneklerinin Siyasetçiler,Müteahhitler ve bazı Bakanlik Memurları tarafından el üstünde tutulmasının sebebi nedir?

FİKİRTEPEYİ MESLEKLERİ HALİNE GETİRENLERDEN HALK YILMIŞ DURUMDA!!!

Bilindigi gibi fikirtepe kentsel dönüşüm Bölgesinde Çantacı olarak tarif edilen finansı yetersiz firmalar halkdan imza toplamıştı. Yapılan tek taraflı sözleşmelerle arsa sahiplerinin mülkleri bankalardan kredi cekmek icin kullanılmış.Olmayan daireler büyük reklam kampanyalarıyla satılmıştı. Arsa sahiplerini etik olmayan sözleşmelere ikna karşılığı komisyon alanlardan biride yeni fikirtepe derneği Başkanı ENGİN AKGÜZEL’in oldugu ortaya cıktı. ENGİN AkGÜZEL Müteahhitten alacağı komisyonunu sağlama almak için kendisini dolandırdığını iddia ettiği müteahitle daha önceden sözleşme yaptığı ortaya cıktı.

İŞTE İLGİLİ KOMİSYON BELGESİ…


490 BİN TL KOMİSYON ARTI AYLIK 11.000 TL MAAŞ

Yenifikirder Dernek Başkanı Engin Akgüzel’in kendisini dolandırdığını iddia ettiği Selimoğlu – Pana Firmasından uzun yıllar yüksek maaş aldığının belgesi de ortaya çıktı. Müteahitle yapılan anlaşmaya göre komisyon ve maaşa ek olarak 330.000 TL ayrı bir ödeme aldığı sözleşmede ayrıca yazmakta. Böylelikle müteahitten 2015 yılında toplamda 490 BİN TL artı aylık 11.000 TL maaş aldığı ortaya çıktı.

YENİ FİKİRTEPE DERNEK BAŞKAN YARDIMCISININ DA EMLAKÇI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI…

“Leke Fikirtepe” kampanyasıyla tanınan dernegin kurucu dernek başkan yardımcısı Menderes Yavuzun da Fikirtepede Faaliyet Gösteren Bir Emlak Şirketinin Sahibi olduğu ortaya çıktı.

[ad_2]
Haber Kaynağı www.baretdergisi.com

Leave a Reply